Over mij

Van verzekeringsagent tot vastgoedstyliste

Hoe wordt een verzekeringsagent vastgoedstyliste? Door veel te verhuizen, kantoren in te richten en haar passie te volgen :-). Dit is mijn verhaal.

Hoe het allemaal begon

Na mijn studies werkte ik meer dan 20 jaar in de financiële en verzekeringswereld, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandige. Ik genoot ervan om mensen te adviseren, ook in complexere dossiers. Samen een oplossing zoeken, net iets extra doen, dat gaf me voldoening.

Het begint te kriebelen…

Mijn passie voor vastgoed, inrichting en fotografie was toen al de rode draad door mijn leven. Ik verhuisde vaak (te vaak, volgens mijn familie ; ) omdat ik ervan genoot om een pand op te waarderen en in te richten. En omdat ik steeds nieuwe uitdagingen zocht.

Toen ik mijn laatste kantoor kocht, merkte ik dat het inrichten mij meer fascineerde dan het verzekeringswerk…

Tijd voor een carrièreswitch!

Ik volgde mijn passie en besliste om mijn carrière over een andere boeg te gooien. Huizendokter, vastgoedstyling, interieurstyling en vastgoedfotografie: toen ik de knoop eenmaal had doorgehakt, volgde ik opleiding na opleiding.

Al snel kreeg ik de kans om mijn passie in praktijk te brengen en intussen mocht ik al voor diverse verkopers, verhuurders en immomakelaars de vastgoedstyling en fotografie doen.

Genoeg over mij, hoe mag ik jou helpen?

Kies voor vastgoedstyling en fotografie voor:
VerkopersVerhuurdersImmomakelaars